tirsdag 12. september 2017

Kjøleboks jula

Fantastisk hjelpemiddel når du vil holde pikniken fersk og kjølig på varme sommerdager. Den kan også komme godt med når du skal avrime fryseren. Boksen har plass til tolitersflasker og.


Klassisk kjøleboks med solid håndtak. Perfekt til utflukt og piknik. En smart boks som både kan varme opp og kjøle ned. Kan kobles til både V sigarettenneruttak og 2V uttak.


Bærbar kjøle- og fryseboks til bilen, båten, campingvognen eller lastebilen! Evercools 35-liters kjøleboks er utstyrt med en kompressor som kjøler helt ned til. Driftssikker elektrisk kjøleboks. Drives av 12v DC (sigarettenner). Kan også drives på 230v med adapter (medfølger ikke).


Utrolig praktisk og romslig kjøle- og varmeboks som drives med eller 2V. Lokket er avtakbart og rommer termoelektrisk element, to vifter og praktisk. En kjøleboks som holder mat og drikke kald kan være din beste venn på glovarme sommerdager. Vi har testet fem ulike modeller. Den billigste kjøleboksen var den beste.


På en ferietur med bilen er en god kjøleboks , som holder mat og drikke kal en god venn. Ved 6° reduseres tiden til dager og ved 8° ytterligere til ett døgn. Nettbåt har kjølebokser til båt. Kjøleboks 18L - 12V RAZE CB18.


Sommeren er her og Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen. Er kun brukt en helg i sommer. Mobicool kjøleboks U- Uer en rimelig budsjettmodell innen aktiv kjøling og har en kapasitet på liter. Kan brukes på volt tilkobling eller på. Denne boksen er den rimeligste, men også den beste!


Ingenting tyder på dårlig kvalitet. Har ikke så mange andre forslag, men har hatt Biltemas kjøleboks. Grei nok den hadde det ikke vært for at håndtaket røk etter to dager.


Skal du feriere i bilen denne sommeren, eller bare ut og kjøre på en varm sommerdag, da kan en kjøleboks være din sårt etterlengtede bestevenn. Men om du kjøper deg en helt vanlig kjøleboks for en hundrelapp eller to,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg