onsdag 27. september 2017

Leie motorsag

Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.


Stort utvalg til all bruk og med rask levering og fri frakt!

Klart du kan leie verktøy av MAXBO. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Har du spørsmål, ønsker tilbud på leie av utstyr.


Motorsager leies ut, skal du hogge litt trær eller kappe litt ved? Ta kontakt med oss for et hyggelig tilbud! Vi er også tilgjengelig i hele Norge! Se det store online utvalget av Utleie av verktøy og maskiner hos BAUHAUS.


God kvalitet til lave priser.

Kjøp Utleie av verktøy og maskiner her. Kontaktinformasjon for Utleiesenteret AS Drammen, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Utleie beltetrillebåre selvlastende 8kg nyttelast dieselmotor. Smart Utleie tilbyr leie av maskiner, utstyr og riggtjenester til private og profesjonelle kunder i offentlig og privat virksomhet.


Kvalitetsvarer fra kjente merker. Denne avtale regulerer betingelser ved leie av maskiner, utstyr med mer fra Utleieprodukter. Lei alt fra bil, båt og motorsykkel til friluftsutstyr og verktøy av andre privatpersoner på Norges største markedsplass for leie av ting. Bensindrevet motorsag fra Kr. Vi har et samarbeid med Hagia Miljø i Sande.


Her er en liste over utstyr som de har til utleie. Ved leie av motorsag tilkommer nytt kjede ved utleie. Helg = fredag ettermiddag – mandag morgen. Innenfor alle segmenter av vårt sortiment, er det enkelte ganger at det ikke lønner seg å kjøpe, men å leie. Alltid gode priser på Motorsag og kjedesag fra Bygghjemme.


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Rogalands beste priser på utleie av lifter, minigravere, maskiner, tilhengere, verktøy og mye mer! Naboen kåret til Europas beste utleieselskap!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg