tirsdag 19. september 2017

Skurebørste med skaft

Vi har et enestående utvalg av mopp, langkost, mopper og kost. Alt til et rene gulv, kroker, vegger og overflater. Skurebørste , brukes sammen med skaft. Egnet til fliser og smale fuger, svømmebasseng og miljøer hvor næringsmidler blir håndtert.


Sort komposit skaft med spec.

SKAFT TELESKOP FOR RENNENDE VANN. Til effektiv rengøring af terrasser og andet oliebehandlet træværk. Solidt træskaft med behageligt greb. Skaftet passer til andre Homex produkter. Til store arealer er det praktisk med en stor kost,.


Med skaft af hvid polypropylen og børster af hårde,. Teleskopskaftet kan brukes med rent vann eller vann med. Du kan også velge å betale direkte eller med faktura.

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Gardena Skaft for rennende vann 1er egnet for individuell forlengelse av alt originalt Gardena Cleansystem. MotorScrubber Basic Kit Komplett MotorScrubber med teleskopskaft, 12V batteri, bæresele for batteri, batterilader og kraftig skurebørste. Rund skurebørste med mellem hårdhed. Meget e ffektivt skurebørste med ergonomisk greb.


Flaskerenser på langt skaft og med meget smalt børstehoved. Findes i sort, hvid og grå. Autoklaver, tåler opp til 1°C. Støvkost med langt skaft 9- per stk Kjøp.


Lov om elektronisk kommunikasjon. Med teleskopstang så længden kan tilpasses. Børste med langt skaft og vandgennemløb. Vi i Jernia hjelper deg med å finne riktig vaskeutstyr til ditt behov med et bredt sortiment og gode løsninger. Velegnet til bil, lastbil, båd og campingvogn.


Takvasken vil bli både enkelt og effektivt med. Vikan Vaskebørste Lækkert sæt fra Vikan med både vaskebørste og skaft. Auto vaskebørste med skaft til rengøring af biler og andre køretøjer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg