onsdag 20. september 2017

Jonsered snøfreser

Vi har et stort utvalg snøfresere både på nettlager og i butikk - Se mer her! Finn de beste prisene på nettet. Den største og sterkeste snøfreseren fra Jonsered , med en arbeidsbredde på cm. I to-trinnsprinsippet blir snøen malt opp og matet inn, og blåses deretter ut.


Når du eier en Jonsered -motorsag, har du den kraften, påliteligheten og slitestyrken som du og motorsagen trenger for å klare enhver oppgave du står overfor,.

Finner du ikke den manualen du leter etter? Variabel drift og lettstartet motor. Hvis du har noen produktrelaterte spørsmål, anbefaler vi deg å ta kontakt med din lokale Jonsered -forhandler. De kan også gi deg profesjonell hjelp.


Vårtilbud - Vi rydder lageret. Godt grep på underlaget, håndtak med. Når snøen laver ne bør snøfreseren stå klar for vinterens tunge jobb.

Men hvilken snøfreser bør du velge? Lettstartet og sterk motorsag fra Jonsered ! Meget effektiv, kraftig ett-trinns snøfreser med stor kapasitet. Snøfreseren har girkasse og en lett konstruksjon som gjør det enkelt å montere. Det handler om å vite hva du virkelig vil. Hvis du lurer på å kjøpe motorsag, ryddesag, traktor eller noen annen maskin fra Jonsered , har du allerede kommet til.


Lastmanuals gir deg en tjeneste som gjør at det kan deles og lagres, bruksanvisninger, instruksjoner, bruksmanualer og tekniske. Starter på første drag den dag i dag! Holdbarheten er det ikke noe å si på. Sammenlign Snøfreser side ved side. Når oppkjørselen ligger under et teppe av snø, er en snøfreser din beste venn.


Snøfresere finnes i mangle størrelser til ulike formål enten det er til din. Men jeg bruker ATV og skjær. Det brøler i motorsaga når Dag Audun Eliassen fra Jonsered demonstrerer riktig bruk av motorsag for interesserte kursdeltakere.


Deler Snøfreser til lavest mulig pris.

Har ikke prøvd snøfreser. For å få mer informasjon kan du besøke oss. Motorsager fra Husqvarna gir deg kraft og ytelse som dekker dine behov.


Utvalget vårt omfatter alt fra kraftige maskiner til mindre sager for felling, beskjæring og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg