torsdag 21. september 2017

Tilbud trillebår

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Kraftig trillebår i galvanisert metall og galvaniserte rør og med bøyle for enkel tømming. Luftgummihjul med glidelager. Dette er en kraftig og robust trillebår med helpresset galvanisert kasse og.


Ved å samtykke til og motta vårt nyhetsbrev på e-post vil du motta gode tilbud ,. Her finner du våre aktuelle tilbud. Søk etter trillebår på Kelkoo. Trillebår : L: 1B: H: 40.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Sjekk priser på trillebår. Kjøp trillebår billig i nettbutikkene. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Hos MAXBO finner du trillebår , strøvogn og trommel av høy kvalitet.


Kjøp hageredskaper på nett eller i butikk. Selvbyggerbåren er en klassiker på det norske markedet. Det er en stødig trillebår for de fleste typer bruk. Skal større last flyttes så er. Båra har egen ramme av kraftige stålrør som gir den en meget sterk og holdbar.


Dette er et velprøvd materiale som kombinerer lav vekt med høy styrke, ruster gjør det heller ikke. En robust trillebår er et nyttig verktøy til alt fra hagearbeid til frakt av betongmasser på byggeplassen. NB: Utvalget kan variere i enkelte butikker. Frakt kan tilkomme på bestillingsvarer.


Solid trillebår med 1l kraftig plastkar. Lakkert stålramme og håndtak av galvanisert stål. Kulelagret gummihjul med metallnav.

Fiskars har et bredt produktspekter til daglig bruk. Enten det er produkter til hagen, til kjøkkenet eller til hobbybruk, så har vi løsningene. Dette er siden for deg som vil ha tilgang til de beste tilbudene fra forskjellige butikker, akkurat nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg