torsdag 7. september 2017

Proff støvsuger

Liten usb støvsuger som holder blant annet tastaturet ditt helt rent. Høytrykkspyler og støvsuger Proff. Sortering: Alfabetisk A-Å. Compact III er en meget brukervennlig og robust støvsuger med en sugeevne helt i topp. Maskinen er derfor velegnet til både profesjonelt og privat bruk.


En stabil, kompakt og meget brukervennlig støvsuger til daglig rengjøring av store områder. Produsent: Nilfisk Modell: GD930Q med HEPA-filter Tilstand: Brukt, men hel og pen. Støvsugeren har en robust konstruksjon, stor.


Vi har et stort utvalg av støvsugere i alle prisklasser! Hos oss finner du din nye støvsuger ! Teppebørstesuger med 50cm arbeidsbredde. Dampvaskere og dampsugere. Vindus- og overflatevaskere. Redskapsbærere og feiebiler.


Vi fører produkter fra Foma, Swantech, Kärcher. Hvilke støvsugere er de beste - og hvilke er de dårligste? Vi har sammenlignet støvsugere ut fra tester og anmeldelser. Proff Security AS tilbyr en gratis og uforpliktende sikkerhetsvurdering.


Vi tilbyr alle former for vakthold og vektertjenester. Velkommen til Norges Ledende Distributør av Overflateprodukter til Proff Markedet. Interiørmaling, Eksteriørmaling, Grunning, mm. Ole-Christian Dreyer Bangstein.


Gjør hjemmet ditt til et komfortabelt og trygt sted for både deg og familien, med våre produkter for hjemmekomfort. Norges Største Distributør Overflateprodukter er landsdekkende med ny netthandel, og over utsalgssteder i bl. Oslo, Drammen, Bergen og Stavanger.


Neste kurs: Vilt på menyen. Mieles matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampovn og stekeovn med klimapluss. Denne gangen blir det helt vilt med.


Vi l anserer Pure F- en topp moderne oppladbar støvsuger som er designet for måten vi lever i dag. Les mer om våre smarte innovasjoner for hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg