tirsdag 16. januar 2018

Auksjon verktøy

Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk. Vi selger både for bedrifter og for privatpersoner. Profilert auksjon : par aktive høyttalere m. Nettauksjon for kjøp og salg.


Søk blandt mange tusen annonser eller opprett dine egne auksjoner. Gode auksjoner på en mengde forskjellige verktøy og redskaper på QXL. Vi søker samarbeidspartnere til å hjelpe våre eksisterende- og nye kunder med praktisk tilrettelegging av salg på auksjon.


Fjorårets samlerauksjon ble vel mottatt, derfor inviterer vi nok en gang til samlerauksjon på Tolga – denne gangen i Sætershallen. Verktøy -bonanza på auksjon. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.


Retrade er et avhendingssamarbeid hvor de store private og offentlige selskapene selv selger sine brukte maskiner, utstyr, kjøretøy og annet overskuddsmateriell. Sjekk om noe av utstyret fra Sydvaranger Gruve AS passer din lommebok og ditt verksted. Vi har fagfolk som kan hjelpe deg med prisvurdering, og selger du ikke koster det ingenting. Et stort utvalg av brukte maskiner og kjøretøy på auksjoner fra hele verden.


Søk på auksjoner innen anlegg, transport og landbruk fra noen av verdens største. Viktig informasjon: Alle bud er bindende for budgiver og kan ikke trekkes. Du byr på varen(e) som er oppgitt i hver enkelt auksjon. Varen(e) må hentes av budgiver.


Smart- auksjonen auksjonerer bort alt fra biler til bilder. Klaravik er en nettauksjon av verktøy , maskiner og nyttekjøretøy fra Norges største virksomheter. Klikk her for link til annonsen på finn.


Stort utvalg av elektronikk og hvitevarer til lave priser. KCL verktøyskap med verktøy , hull i bakvegg av en eller annen grunn, se bilde. På auksjon denne uken: Zaandam clocks in a walnut case.


Selges på vegne av en produksjonsbedrift: Trillebår med div. For å se utstyr som tilbys der, og eventuelt registrere deg som budgiver,. På oppdrag fra Bjørn Rognstad avholdes auksjon over dødsbo.


Auksjon holdes søndag september kl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg