tirsdag 30. januar 2018

Metabo støvsuger

Vi har også serviceverksted for alle produkter. Rask levering i hele Norge, dagers åpent kjøp og meget gode priser! Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Sjekk ut metabo støvsuger.


Store Rabatter her De Beste Priser Nå!

Knotete å få med støvsugeren sammen med verktøykoffertene? Ny batteridrevet støvsuger , formet som en Metaloc koffert. Lynhurtig og sikker levering. Klik her og find den bedste pris nu!


Den er ideell for mobilt bruk takket være en lav. Vi leverer også tilbehør og reservedeler. Automatisk utkobling ved våtsuging når maksimal påfyllingsmengde er.

Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! EU-standard for støv i klasse L. Kjøp rengjøringsartikler og støvsugertilbehør til de fleste støvsugere hos inkclub. Abonner på støvsugerposer). Metabo ASA L Metabo ASA 32.


Blå Bosch “øker” fra 1til Volt 8. Fire dager pr måned går i søpla 21. Støvsugerposer i høj kvalitet til lave priser. Sortering: Alfabetisk A-Å.


STØVSUGER 18V (solo-versjon) DCL180Z Makita - Hendig støvsuger som er enkel å tømme Utmerket sugeeffekt. Lavt støynivå for komfortabelt arbeid. Lett og kompakt batteri støvsuger for mobil støvsuging og oppsuging av støv og spon. Tørr- støvsuger med godkjenning for bruk i industrien, EU-sertifisert for.


Batteridrevet støvsuger på 1V med en kapasitet på liter og en. Filterklasse L (Euro standard). Bestillingsvarer, ukes levering må påberegnes.

Kutter armering og gjengestag tett inntil overflaten 15. Vi har et stort utvalg av støvsugere i alle prisklasser fra kjente merker som :Milwaukee, Bosch, Makita, Dewalt og Hitachi. Batteridriven dammsugare på 18V med en kapacitet på liter och.


Kjekk støvsuger å ha i båten, bilen eller til andre formål. Robust og svært brukervennlig støvsuger !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg