torsdag 11. januar 2018

Skruer og muttere

Salg til privatpersoner og fagfolk. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Industrisalg lagerfører ca 15. Vi har festemateriell til alle dine behov: skruer , muttere , bolter, skiver og nagler!


Standard skruer , skiver og muttere.

Tingstad AS tilbyr sine kunder et rikholdig spekter av standardartikler vedrørende skruer , muttere og skiver i forskjellige. Blandet sett som inneholder el-forsinkede maskinskruer, sekskantmuttere og stålskiver. Rask levering og super service! BOLTER, SKIVER, MUTTERE TOMME UNC UNF MM.


Umbrako hulet sveises eller sparkles igjen for så å lakeres og du har en nagle som sitter. Maskinskrue DIN i syrefast stål 3med sylinderhode med rett spor. Leveres med mutter DIN 934.


Skiver, shims og sikringsringer.

SORTIMENTSBOKS SKRUER , MUTTERE , SKIVER Inneholder de vanligste lengdene og dimensjonene. Skruer med innvendig sekskant. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Ved montering blir mange sammenføyninger skrudd sammen med skruer (bolter) og muttere.


Ulike skruer blir også brukt der det ikke trengs noe større moment i. Ikke gløm å angi lengde og tykkelse i kommentarruten ved e-handels ordrer. Fant produkter - including from our Special Procurement Assortment. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken.


MAXBO har et bredt utvalg av skruer som gipsskruer, treskruer, terrasseskruer med mer. Her gir vi en innføring i klassifisering av skruer , skruedimensjoner og skrudde ord og uttrykk. Din nettbutikk for byggevarer og håndverktøy av proff kvalitet. Kjøp på nett eller i butikk.


FLAK AS er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr. Vi hører til i Sørlandsparken ved Kristiansand. Vi selger til båtutstyrsbutikker og båtbyggere. Ved at du fortsetter å bruke BestMarin.


Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser.

Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter. Hos Clas Ohlson finner du et stort. Zachariassen Jernvare AS har antakelig landets beste sortiment av skruer i butikken.


Hos oss finner du de rare skruene - som tommeskruer, skruer til gamle tak- og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg