torsdag 18. januar 2018

Konisk gjæringskar

Vi har alt du trenger til bryggingen. Se vårt utvalg av gjæringskar her! Kjøp ditt Allgrain ølsett i dag! Sjekk ut konisk gjæringskar.


Praktisk hyttekjele for tining av snø eller oppvarming av vann. Rimelig konisk gjæringskar av god kvalitet. Produsert i rustfritt stål (304)Tri-Clamp-koblinger på lokket, på siden og i bunnenRoterbar racking-arm.


For deg som vil ta, eller allerede har tatt steget videre innen hjemmebrygging, er dette produktet du bør ha! Her har du alle fordelene til et konisk gjæringskar. Bryggerstupet kjøper konisk julepresang til Bryggerstupet!


Da er det slutt på å fordele vørteren i tre ulike gjæringskar ,. Sjå vårt utvalg av bryggeutstyr! Chronical Fermenter liter. Rask levering og super service! Vi lagerfører nå gjæringskar med koniske bunn fra den italienske produsenten Tabec.


Karene er utført i høyglans polert rustfritt stål og er både lette og. Med et slikt er det mye enklere å få skilt ut gjær, og annet grums fra ølet. Er det noen av dere her på forumet som har noe erfaring med bruk av konisk gjæringstanker som f. Oi, plutselig fikk jeg lyst til å lage digre batcher, ev. Passer gjæringskar med mm hull.


FastFerment er en alt-i-ett konisk gjæringstank laget HDPE-plast. Kommer med lokk for hermetisk forsegling,. Fermentasaurus er den første koniske gjæringstanken av PET-plast, som kan trykksettes med inntil bar. Gjæringskar 30l med kran og gjærlås. Det betyr at du kan både gjære, klarne og karbonere i. Et gjæringskar bruker du til å oppbevare din ferdige vørter mens den gjærer.


Mange bruker i dag plastbøtter til denne prossessen. Grainfather Conical fermenter. Mangrove Jack's 25L gjæringskar i rustfritt stål 1. Speidel liters konisk gjæringstank i Rustfritt Stål - 13. Konisk gjæringskar , som er dobbeltisolert.


Fra Blichmann hjemmeside: 1 Stainless Steel Everything that touches your beer is heavy gauge stainless steel or FDA approved silicone. Gjør gjæreprosessen med rustfritt stål som proffene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg