onsdag 31. januar 2018

Fein maskin

Kvalitetsverktøy og byggtilbehør online. Stort utvalg i vår nettbutikk. FEIN MultiMaster har vært gjennomprøvd millioner av ganger over hele verden i snart år og oppfyller selv de høyeste krav.


Den er utstyrt med alt som gjør. FEIN SuperCut Construction er spesialisten blant de oscillerende elektroverktøyene.

Den velkjente Fein Multimaster med 250W motor og hurtigskifte av verktøy. Levert i bag med diverse tilbehør som avbildet. V, Nm i hardt moment og fire gir. Fein ASCM er spesialisten til boring, gjengeboring og skruing med selvgjengende i metall. Men innan du skaffar en sådan maskin ,. Verktygstillverkarna hoppar på tåget och utvecklar egna modeller av Multimastern som Fein uppfann,.


Om man legger til noen kroner så har man et komplett sett til kanskje 50-. Altså nesten lapper billigere enn Fein - maskina.

Sammenlign priser på Fein MultiMaster FMM 3QSL Quick Start Multiverktøy. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Beste Priser Med Handlesmart! Klar for regn og snø i høst?


Når nettene blir lenger og kulda setter inn er det godt å ha varme klær som synes i mørket. Vi har ett stort utvalg arbeidstøy som. Vi tilbyr kjente varemerker av god kvalitet. Tilbehør multikutter Fein. Vi kan ikke finne produkter som svarer til valgene.


Få produktnyheter og gode tilbud på epost. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Den kraftigste batteridrevne oscillereren med hurtigspennsystem for ombygging og oppussing.


Samme effekt som strømdrevet maskin med maksimalt arbeidsforløp til. På ønskelista mi står ei Fein Multisag.

Jeg vil absolutt anbefale en maskin med hurtigkobling og kofferten mener jeg også er et must. Tromas har over års erfaring og eget service- og slipeverksted med fokus på verktøy for profesjonelt bruk. Våre verksted finner du i vår butikk i Trondheim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg