tirsdag 23. januar 2018

Stasjonær båndsliper

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Eget servicesenter for alle varer. Sjekk ut båndsliper stasjonær. Svært kraftig og robust båndsliper som sørger for effektiv sliping av. Kraftig og stabil slipemaskin med slipebånd. Med oscillerende slipebånd Båndet kan justeres for bruk vertikalt og horisontalt.


Påmontert 100mm uttak for. BÅNDSLIPER Båndet kan justeres for bruk vertikalt og horisontalt.

Levert med kabinett og anlegg. Er det noen som har en ikke alt for dyr stasjonær båndsliper å anbefale? Smidig og lettanvendelig slipemaskin som er utstyr med støvoppsamler. Båndsliper er en slipemaskin for deg som.


Dessuten savner vi muligheten til å kunne spenne GBS AE fast til arbeidsbenken og bruke den som en stasjonær. Eget avsug Antistatisk støvsekk med glidelås Eksternt avtrekk mulig Utstyrt for stasjonær bruk. Metabo BAE båndsliper. En disk sander er en enhet som brukes for utjevnings materialer som tre, metall og plast.


I motsetning til liten håndholdt Sanders, blir disk sander vanligvis. Ergonomisk justerbart håndtak. Festeklemmer for stasjonær sliping med trevirke anholde medfølger. Effektiv båndsliper fra Ryobi som tar seg av større treoverflater som bordplater, dører o. Effekt: 8W og høyeste hastighet er 3omd.


Kan brukes som alle andre båndslipere og leveres med beslag så maskinen kan spennes fast til et bord og brukes som stasjonær. Handle smart - Spar penger.

Stasjonær benkbormaskin - 2V. Stort udvalg av benkslipere i høykvalitet fra Holzmann, Ferax og Scantools m. Kjøp benksliper med kjapp levering!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg