torsdag 8. oktober 2015

Avstandsmåler app

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Smart Measure er et verktøy i det andre settet med Smart Tools samling (avstan høyde). Move to measure - flying ruler for iOS ( App Store, kroner) TakeMeasure (Android) Med denne appen tar du et bilde med kameraet for å måle lengder.


Appen har høydemåler, avstandsmåler og speedometer. NJFF har nylig lagt til en egen kompassfunksjon, som du finner på startsiden. Du kan også kjøpe den som enkeltstående app. Men før du løper av gårde for å kjøpe en avstandsmåler ,.

Denne skal hjelpe deg å finne tilbake. Avstandsmåler til mobil, nettbrett eller pc. En del av dem kan kommunisere med en app på enn telefon, nettbrett eller PC,. Den gode nyheten er at avstandsmålere med laser, ofte kalt lasermålere, har blitt svært mye billigere og finnes tilgjengelig i mange varianter.


Prøv også vår nye gratis app GO. Alle data er innebygget i Appen, så du er ikke avhengig av internett. Hvis Hjem-skjermen er full av programmer, fjerne minst to tilstøtende App fordi Accupedo trenger to App plass til å installere den. Last ned Bosch Measuring Master app for å koble opp via. Leica Disto D8Touch avstandsmåler.


Funksjonen kompletteres med en smart, kostnadsfri app. Planlegg din reise enkelt, legg inn drivstofforbruk, turen uten bomstasjoner, og utenfor motorveier med NAF Reiseplanlegger. Om du ikke sverger til Pokémon-jakt, finnes det mange andre apper som er kjekke å ha med på tur og som kan få deg ut. Sammenlignet med større laseravstandsmålere, er de nye lommelasermålerne fra Bosch ganske strippet for funksjoner. Til gjengjeld er de små og den.


Den smarte løsningen for overføring og dokumentasjon av måleresultatene. Rask og effektiv dataoverføring via Bluetooth og mikro-USB.

Allsidig dokumentasjons- app.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg