fredag 16. oktober 2015

Hekksaks teleskop

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Saksen vinkles enkelt til 135°, og har fire forskjellige posisjoner.

Ryobi sin 2volts hekksaks er utstyrt med rør i glassfiber og med en ganske fleksibel teleskopløsning. GardenTools tilbyr elektriske, batteri- og bensindrevne hekkesakser og med teleskop muligheter. Våre hekksakser er lette, rimelige og veldige gode og jobbe med. Avtagbart skaft med teleskop. Lettere og hendigere enn en hekksaks - men ekstremt kraftig.


Profesjonell batterihekksaks med teleskopskaft. Hvis det er nødvendig, kan skaftet trekkes ut til en imponerende lengde på hele m. En maskin som er ideell for. Få full bevegelsesfrihet i hagen med en hekksaks på batteri!

Men det er ikke likegyldig hvilken modell du velger. Det vises tydelig i denne testen. Forleng garantitiden kostnadsfritt. Du kan stole på at din Husqvarna hekksaks vil være sikker, allsidig og komfortabel å bruke. Handle smart - Spar penger.


Det bakre håndtaket er justerbart slik at du kan klippe sidene og. Den genialt konstruerte teleskopfunksjonen gjør rekkevidden lengre, slik at du ikke behøver å. Langskaftet hekksaks , bensin For større rekkevidde. Søk elektrisk hekksaks teleskop. Hekksakshodene kan vinkles i seks posisjoner. Sjekk ut hekksaks langt skaft.


IKRA ITHK 8er en teleskop hekksaks og grensag i ett. Du skifter rask mellom hekksaks og grensag med click-in system. Bladet er 23cm langt og produsert i stål, belagt med non-stick teflonbelegg. Sammenlign pris på hekksaks.


Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Batteridrevet hekksaks med teleskopstang UniversalHedgePole 18.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg