mandag 12. oktober 2015

Flottørbryter

For rent vann INME ECO-30. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Robust flottørbryter for montering gjennom tankvegg. Benyttes som høy og lav alarm, pumpekontroll etc. En nivåbryter, også vanligvis referert til som en flottørbryter , er en enhet som avføler nivået av en væske i en vanntank.


In the beginning there was water“, Men vann var bare begynnelsen. Aggressive, etsende, viskøse og urene væsker har blitt en del av hverdagen. Når det magnetiske feltet i permanent magnet inne i flottøren er i posisjon over Reed releet inne i styre stangen, vil releet slutte kontakten og lukke. Kjøpte en flottørbryter hos Biltema i April i år, og den holdt til ca midten av Juni ! Enda godt at Biltema har god service da. Legg til ønskeliste Produktinformasjon.


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Flottørbryter til oppvaskmaskin direkte fra AEG. Lensepumpen avløp vann som samler seg i båten.


Tilsetningen av en flottørbryter til en. Høydejusterbar flottørbryter : Øker fleksibiliteten når du setter på pumpe- og utkoblingspunktet og hindrer tørrkjøring. Bestill hos oss og få Gratis levering. Leter du etter billige Ethernet-kabel på nett? Norges største båtutstyrskjede.


Arendal, Bergen, Fredriksta Stavanger, Kristiansand og Oslo. En regulerbar flottørbryter slår pumpen av og på avhengig av vannivået for komfortabel håndtering. Ved hjelp av en kabelholder for. Måling med flottørbryter : måleprinsipp.


Når bryteren flyter opp og ned på væskeflaten, påviser en installert sensor posisjonen og utløser vekslingsfunksjonen. Egnet til mobil og stasjonær bruk gjennom ergonomiske håndtak og. Metabo nedsenkbar skittenvannspumpe. Pumpen er utstyrt med flottørbryter. Automatikkstyring til pumper.


Innen automatikkstyring til pumper lagerfører vi grunnmodeller og de mest brukte systemene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg