tirsdag 27. oktober 2015

Vedsag kappsag

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Selges da jeg ikke har brukt for den lengre. Vedsag er et håndverktøy som er laget for å dele opp vedskier til kubber.


Saga besto av et bøyd jern rør og et rett sagblad som sto sammen i trapesform med. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Vi leverer alt fra håndverktøy til store produksjonslinjer.


En meget solid og robust kappsag. Store hjul, hengslet vugge med håndtak og låsebolt gjør den både sikker og enkel å flytte. Docma elektrisk kappsag TT6har horisontal svingeoverflate og med 6mm blad er den en praktisk og sikker løsning for å kutte ved. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Hei Har tenkt litt på kappsag med traktordrift, er dette noko å annbefale?


Effektivitet iforhold til ei vanleg mindre elektrisk kappsag ? Hvordan slipe et sagblad til vedkappsag? Hus, hage og oppussing: Jeg har ei vedkapsag, men sagbladet er blitt svært sløvt. Skal du fikse eller bygge noe hjemme?


MAXBO har verktøy og maskiner av beste kvalitet. Kjøp på nett eller i butikk. Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Vi har nå kappsag til traktor fra Finn. Så er det store spørsmålet!


En bra kappsag kapper det meste og en skikkelig kløyver er jo rask. Sjekk priser på kappsag best i test. Bladet kan som regel vinkles. Leveres med forlengerskinne og dybdestopp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg