fredag 16. oktober 2015

Rørsystemer

En enklere vei til vann og avløp på hytta. I mer enn år har vi økt. Trenger du teknisk bistand? Kontakt en av våre dyktige medarbeidere. The Norwegian EPD Foundation P.

Vi er en bedrift på Sør-Fron i Gudbrandsdalen som som spesialiserer oss på natur- og. Vi utfører arbeid innen produksjon og installasjon av rørsystemer. Vi bruker cookies for at Høiax skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies.


I et forsøk på å redusere naturinngrepet når nye vann- og avløpsrør skal legges, og samtidig redusere kostnadene ved å holde rørene frostfrie, har. Vi leverer komplette prosjekter, fra idé til gjennomføring, innen næringer som stiller. Frostsikre vann og avløpssystemer i hus- og hytteområder Isoterm gir deg nyutviklede rørsystemer med energisparende styringssystemer Med over års erfaring gir.

Handle smart - Spar penger. Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitær- og rørsystemer. Vi har sammen med Flygt (Xylem Water Solutions Norge AS) utviklet et optimalt trykkavløpssystem.


Pålitelig fordi det stoler på det. Uansett om det gjelder drikkevanns-, varme-, gass- eller trykkluftsinstallasjoner, takler TECEflex glidehylsesystem alle. HØIAX KOMPLETTE RØR-I-RØRSYSTEM Produktbrosjyre Produktene inkluderer et unikt PushFit-system i tillegg til tradisjonelle komponenter. Se fullstendig oversikt i. TECE har et stort produktutvalg: Prefabrikkerte veggmoduler, toalettbetjeningsplater, urinalbetjeningsplater, TECE-sisterne, pre-wallmoduler, dusjkanaler og.


MAXBO har rørsystemer ved drenering rundt grunnmur og av jordbruksarealer. Kjøp på nett eller i butikk. Veopipe AS har overtatt og samlet all aktiviteter til Rakkestad i Østfold.


Vi har bred fagkompetanse på produksjon og vedlikehold av rørsystemer og stålkonstruksjoner. Vi arbeider med alle kommersielt tilgjengelige. Norsk Energiteknikk AS leverer flere typer rørsystemer for ulike typer drivstoff. Vi har utført rørarbeider for bensinstasjoner og privatkunder siden tidlig 50-tallet.


Enten gassen kommer fra naturgassterminaler eller LPG-tanker i store eller små installasjoner skal den distribueres helt frem til forbruksstedet.

Rørsystemer Galvaniserede og svejste rørsystemer. Internasjonal produsent av plastrør og -deler. Produktområdene dekker vann og avløp, overvann og drenering, gassledninger, innomhus avløpssystem, elektro.


Vi bygger fjøs og leverer utstyr til landbruket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg