torsdag 8. oktober 2015

Brukt kjøttsag

Norges Laveste Priser - Stort Utvalg og Tilbud! Ser du etter brukt utstyr? Vi har til enhver tid brukte maskiner og utstyr som vi ikke får lagt ut her. Jeg har tenkt litt på å kjøpe kjøttsag.


Har brukt kjøtt - båndsag til dette formålet, men etter flytting er jeg nå lenger unna sagen.

Denne kjøttsagen er bygget i henhold til Maskindirektivet og er godkjent for profesjonelt bruk. Bizerba fkkjøttsag til salgs. Pen og hel kjøttsag med alt utstyr. Siste år kun brukt til pinnekjøtt i liten dagligvare.


Selger en karl m reich type 4som er fas. Best Tools kjøttsag med ekstra sagblad selges. Sagen er kun brukt ganger!

Ingen vet bedre en deg selv, hva du vil bruke ditne jakt ,fiske og fangst resultater til. Her finner du en oversikt over brukt storkjøkken utstyr på lager. Ta kontakt med oss for mer opplysninger.


Etter litt bruk løsnet maskinskruer og andre skruer. Det må derfor gåes over før bruk og vitner om dårlig kvalitet. Gildende arbeidsbord gjør det enkelt å skjære like stykker hver gang. I tillegg har sagen doble. Sirkelsager er vanligvis brukt til hardt treverk.


Sager krever noen sikkerhetstipps. I noen land sager må overholde strenge standarder. Det er for tiden ingen produkter i denne kategorien. Navn: Email adresse: Spørsmål. Står du og mangler en båndsag?


Uansett om du trenger en båndsag til tre eller metall så finner du et. Redskap brukt av slaktere i samlingen til Yrjar Heimbygdslag. Ei Grorud G 1rustfri kjøttsag fra Uthaug handelssamlag i Ørlan Sør-Trøndelag.

Montering av beskyttelsesdeksel: Plasser dekselet på skinnen og bruk fire skruer (E) til å feste dekselet. Denne saga fungere best ved ikke å bruke makt! Kjøttsag E60S L5mm Rustfritt stål.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg