mandag 26. oktober 2015

Magnetboremaskin

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Ekstremt liten og fleksibel magnetboremaskin Produktdetaljer. Weldon til Bog solid plastikk kuffert. Magnetbormaskin med 9watt motor, mm weldon oppsett samt integrert kjølesystem. Ny generasjon magnetbormaskin med belastningskontroll.


Lagerbrakett for optimal stying av spindel. Vi har et stort utvalg av boremaskiner. Eg ser det er stor forskjell i prisar på magnetbormaskiner.


Lurte på å invistere i ei istaden for ei søylebormaskin med reimer.

Hovudsakeleg til bruk i eit. Kan også brukes til gjenging, brotsjing og forsenking. For sikker og presis boring med kjernebor. MAB 8er en robust maskin som kan brukes i alle typer materiale.


Auto, Bergverk, Elektronikk, Energiverk, Entreprenør, Mekanisk industri, Næringsmiddelindustri, Skogbruk og landbruk, Smelteverk, Stat og kommune. Mobil magnetbormaskin til f. Kan kompletteres med borchuck til standardbor. Vi tilbyr utleie av små driller og driller for større borearbeider, dvs alt fra batteridriller til kjernebormaskiner. Kompakt og kraftig elektromagnetisk kjerneboremaskin for boringshull i metall fra Ø12mm opp til Ømm i diameter, inkludert sikkerhetsbelte, kjølevæsketank og.


Ny magnetboremaskin fra Holzmann for både boring og gjenging, kompakt kraftig og hendig størrelse med kapastiter på opptil Øog Ø60mm hull. En av de mest avanserte magnetboremaskin er på markedet! Hans Nielsen leverer professionelt værktøj : Evolution Rundsave, kerneboremaskiner, afkortersave, Exacttools rørskærer maskiner, ´DWT rørskærpere, Euroboor. Spennverktøysett deler Art.


Kompakt og kraftig kjerneboremaskin for metall, med permanente magneter (uavhengige av strøm) inkludert sikkerhetsbelte, kjølevæsketank og sekskantnøkkel. Unibor EQ 35N er en magnetbormaskin beregnet for metall. Boret har en maks bordybde på 50mm.

Besøk Utleiesenteret ved behov for å leie! FEIN elektroverktøy – her finner du uslitelig verktøy for industri, håndverk og kvalitetsbevisste hobbyhåndverkere. Køb magnetboremaskin er her! Vi forhandler et bredt udvalg af magnetboremaskin er i top kvalitet samt adaptere og kernebor og twistbor. Verktøybua I Sandnes er totalleverandør av Metabo sitt kvalitetsverktøy.


Vi leverer også tilbehør og reservedeler. Milwaukee Electric Tool Corp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg