tirsdag 6. oktober 2015

Grunnarbeid plen

Vi produserer ferdiggress i Bærum og Lier. Finn de beste prisene på nettet. Deretter bør du løsne på jorda, det har gjerne vært anleggstrafikk under bygging og lignende.


Det er en del forberedelser som må til før man legger en ferdigplen. For at ferdigplen skal rotfeste seg,. En plen bør være rett og i plan.


Bruk enten vanlig Som så ofte ellers i livet, er et godt grunnarbeid Grønne gleder viktig for en vellykket plen. Da er grunnarbeidet viktig. Her får du Felleskjøpets guide for korrekt forarbeid og såing, slik at ditt gress blir grønnere enn naboens. Et godt grunnarbeid gir et godt resultat.


God kapasitet på skjæring av plen og relativt kort bestilling- og leveringstid. Få flott gress på samme dag. Handle smart - Spar penger. Flott hage med lite vedlikehold og ugress.


God jord og riktig plassering er utgangspunktet for en flott plen. Godt grunnarbeid er viktig. Slurves det her blir resultatet deretter. Legg ut plenen raskt og vatn grundig etter utlegging. Men hvor skal du starte pleneventyret?


Man trenger verken være anleggsgartner eller ha grønne fingre for å få en like flott plen som på golfbanen. Ferdigplen er ferskvare og må legges innen timer fra varen er mottatt. Riktig grunnarbeid og vedlikehold med enkle grep er. Vi utfører alt innen klargjøring, grunnarbeid ,. Antall kvadratmeter plen ? Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Den perfekte plen kommer ikke av seg selv, men krever en innsats av deg som eier.


Har du som oss planer om å gjøre forandringer i hagen i sommer? Her finner du tips på hvordan du bygger plattingen selv. Fra grunnarbeid til selve byggingen av plattingen.


Ved våre fire hagenetre på vestlandet får du også gode tips og råd til hvordan du skal få en fin plen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg