mandag 23. november 2015

Bensindrevet gresstrimmer

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker.


Høy kvalitet og enkel å bruke, vi tilbyr rask levering og fri frakt!

Trimhode kan vris 90° for effektiv klipping av kanter. Lett og kompakt trimmer, perfekt til kantklipping og mindre gressflater. Men har du en tendens til å la det gro litt høyere, bør du sannsynligvis velge en bensindrevet kraftkar. Bensindrevet gresstrimmer med justerbart loophåndtak, halvautomatisk trådmating, totaktsmotor og en delbar. Du kan enkelt tilpasse din gresstrimmer til årstiden og din hages spesifikke behov.


Det er et allsidig verktøy som gir pålitelige resultater hele året. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.

Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Gresstrimmere som fjerner gress og kratt. En gresstrimmer er enkel å hente frem, starte opp og bruke.


Lag fine jevne kanter rundt gangstier og bed med en gresstrimmer Trimmeren klipper rette gresskanter ved gjerdet,. Beste Priser Med Handlesmart! GRESSTRIMMER : Rundt trær, langs fortauskanten eller langs husveggen – gresstrimmeren, eller kantklipperen som den også kalles, kommer til der den. I prinsipp minner en ryddesag om en svær gresstrimmer , men med noen vesentlige forskjeller. Den har motoren i den ene enden og verktøyet i den andre,.


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Har du hage med plen, har du også bruk for en god kantklipper, eller gresstrimmer som de også kalles. For plenklipperen kommer ikke til overalt, og da er. Enkel og rimelig elektrisk gresstrimmer fra.


Har du derimot en stor hage hvor du i perioder må sloss med ugress og kratt er en kraftig bensindrevet. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! BC 3MT med automatisk trådfremføring.

Den tiden du måtte ligge på alle fire for å klippe gresskanter er for lengst forbi. Nå kan du skaffe deg en gresstrimmer for noen hundrelapper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg