tirsdag 3. november 2015

Våtslipepapir

Gjennom å bruke siden godkjenner du dette. Slipemineraler av silisiumkarbid med et ryggmateriale i A-vekt. Hvor kjøper man våtslipepapir ? Kabinetter og modifikasjoner: Skal lakkere kabinettet, og trenger våtslipepapir. Har prøvd både på Clas Ohlson og.


For plast, metall og lakkerte flater.

For hånd- og maskinslipning. Vi har slipepapir og sandpapir med forskjellig korningsgrad fra blant annet 3M. Du finner også våtslipepapir til våtsliping, så slipper du at.


Legg inn komplette artikkelnummer med linjeskift mellom hvert nummer. Hvis du ønsker hjelp med handleliste eller liste med artikkelnummer, ta kontakt med vårt. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Ved at du fortsetter å bruke shop.


Våtslipepapir Alle slipepapir (produkter) Abranetark.

ToppTools - Vi er spesialister på skjære- og gjengeverktøy men har et rikt utvalg av øvrig verktøy får måling og innfesting samt håndverktøy. Har lakkert noen skapfronter, men pga dårlig lokaler kom det noe støv i klarlakken. Men hør med dem du kjøpte det av, og spør om vanntemperatur har noe å si for hvordan kvaliteten vil bli. Olsen (AEO) er et landsdekkende industrivarehus.


Vi leverer drift- og vedlikeholdsprodukter til profesjonelle kunder i privat og offentlig sektor, og er. Våtsliping av lakk er kanskje ikke så skummelt eller vanskelig, som mange vil ha det til - dersom man følger noen grunnleggende forholdsregler. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. VÅTSLIPEPAPIR 230X2K4- LUNA.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Kjøp VÅTSLIPEPAPIR 230X2K6- LUNA. For våt og tørr sliping av lakk, maling og gelcoat. Spar tid og krefter med våtslipepapir fra Flexipads!


Perfekt for spot repair på alle typer lakk. Så vil den se bedre ut også. Her finner du alt i sandpapir. Du må kjøpe en lav kornstørrelse hvis du vil ha sandpapir er grov.


Slipesvamp 120x98x13mm P1Superfine, stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg