onsdag 25. november 2015

Betongskrue

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse.

Kan demonteres og benyttes 1-ganger til i nytt hull. Hilti kommer med tredje generasjons HUSbetongskrue r, som er den første betongskrue n med godkjenninger til gjenbruk og justeringer. Essve betongskrue ELZ 10mm 6-kanthode - Se video her! Beskrivelse Spesialherdet skrue som dras direkte inn i et borret hull, uten plugg.


For rask og enkel montering uten plugg i betong og tegl, innendørs. Utstyret ble i sin tid kjøpt ny. Den er helgjenget med en såkalt hi-low gjenge.


Basert på målsetningen om å kombinere høy kvalitet på varer og tjenester med en effektiv organisasjon, vil vi kunne betjene markedet til en konkurranse-dyktig.

Betongskruen dras direkte. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Ferdigplen, busker og asfalt helt fram.


Snart etter at folk har flyttet inn i det nye boligområdet i Brummunddal, rulles plenen ut, fellesområder beplantes med. Utviklet til forankring av bygningsdetaljer til betong. Handle smart - Spar penger. Skrues direkte i et ferdigboret hull uten plugg.


For korrekt montering, tips og råd se filmen. Montering av metall- og trekonstruksjoner mot betong. Påpresset skive: Stor anleggsflate. Montasjeskinne for el-bokser etc.


ESSVE har et bredt sortiment av produkter for innfestning i ulike materialer. For at din montasje skal bli så stabil som mulig er det viktig at. Solar er mer enn en tradisjonell grossist.


Vi tilbyr produkter innen el materiell, VVS, ventilasjon og verdiskapende logistikkløsninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg