fredag 27. november 2015

Bosch skrumaskin

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Handle smart - Spar penger.


Skrutrekkere, og spesielt drillen, er noen av de første verktøyene en hjemmefikser bør skaffe seg.

Et av de mest praktiske elektriske verktøyene er en skrumaskin. Mange bruker en batteridrill til å skru, men de blir ofte for store og tunge hvis du skal. Kraftig 18V-drill for den kresne. Enten det er batteridrevet skrumaskin , borhammer eller bordsirkelsag: Her finner du riktig reservedel til alle elektroverktøy – kvalitetsdeler i nøyaktig.


BOSCH PSR LI-2: Bra nytenking på en rekke områder. Finn laveste nettpris her. LEVERES UTEN BATTERI OG LADER. Leveres med: Støttehåndtak.

Gjør kort prosess med lange skruer. Ekstremt kraftig: 1Nm for krevende skru- og borejobber. Hos MAXBO finner du skrumaskin og bormaskin med et kompakt og lett design. Søk etter skrumaskin på Kelkoo. En drill er en boremaskin og skrumaskin i ett.


Noen av drillene i testen er såkalte slagdriller eller slagbormaskiner,. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Pluss: Få detaljer som stikker ut. Minus: For svakt toppmoment til skruing.


Skal du fikse eller bygge noe hjemme? MAXBO har verktøy og maskiner av beste kvalitet. Bosch PSR LI-er kompakt,. Hodet justeres i fem posisjoner, som gjør det enkelt å komme til på trange steder.


Invented for life: vi vil at produktene våre skal vekke entusiasme, forbedre livskvaliteten og bidra til å bevare naturressurser. Sjekk priser på bosch skrumaskin. Skrumaskin GSR V-EC FCProfessional med 4.

Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg