torsdag 19. november 2015

Dewalt dykkert

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Handle smart - Spar penger. Utstyrt med børsteløs motor med hastigheter. Den børsteløse motoren har en svært lang.


DeWalt har også laget denne.

Dykkertpistol til stifter på lengde fra til mm. Magasin med plass til 1stifter. Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol.


Vi har et bredt utvalg fra ulike leverandører. En dyktig tømrer kan treffe en bitteliten dykkert i en list, aller innerst i et hjørne, med imponerende presisjon. Men la oss være ærlige: For de fleste av oss. Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her!


Finn din nærmeste butikk her!

Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! Pistolen arbeider så raskt du ønsker med lik inntregningsdybde på spikeren Velg mellom enkeltskudd for nøyaktig plassering og serieskudd for hastighet Enkel. Selger en dewalt spikerpistol i ok stand det følger med stk batteri Ta kontakt for mer info Kan sendes i posten mot at kjøper betaler frakt.


Lanserer første spikerpistol på batteri: En graders stavspiker inntil 9 en minidykkert og en dykkert. Bostitch lader opp til nye skudd. Kommer i høst med nye 18V pistoler for dykkert , minidykkert og båndet spiker.


Ligner til forveksling på Dewalt. Makita har nå en hel serie med batteridrevne krampepistoler. Fra før tilbyr produsenten to stiftepistoler og to krampepistoler. En kompakt og lett dykkertpistol på V med verktøyfri dybdejustering og rensing av fastkilte spiker.


Solid spikerpistol i magnesium. Slitesterk med gummibelagt håndtak som gir godt grep. Leveres med vernebriller, sekskantnøkler og koffert i hardplast. Aerfast Rustfri dykkert 2mm x 2mm.


Dewalt Dykkert mm galvanisert 2xmm. Og den kan kun skyte mm dykkert. DEWALT dykkerpistol DCN680D2.

Med kompressor legger man relativt mye av pengene i kompressoren,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg