mandag 2. november 2015

Magnetbormaskin

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Weldon til Bog solid plastikk kuffert.

Magnetbormaskin med 9watt motor, mm weldon oppsett samt integrert kjølesystem. Boring av hull i stål med magnetbormaskin og kjernebor er den mest effektive og tidsbesparende måten og bore i stål på. Ny generasjon magnetbormaskin med belastningskontroll. Lagerbrakett for optimal stying av spindel. Eg ser det er stor forskjell i prisar på magnetbormaskin er.


Lurte på å invistere i ei istaden for ei søylebormaskin med reimer. Hovudsakeleg til bruk i eit. MAB 8er en robust maskin som kan brukes i alle typer materiale.


Kan også brukes til gjenging, brotsjing og forsenking.

For sikker og presis boring med kjernebor. Unibor EQ 35N er en magnetbormaskin beregnet for metall. Boret har en maks bordybde på 50mm. Besøk Utleiesenteret ved behov for å leie!


FEIN elektroverktøy – her finner du uslitelig verktøy for industri, håndverk og kvalitetsbevisste hobbyhåndverkere. Ekstra kraftig magnetbormaskin med 1. Tekniske data: Kjernebor: Ø 12. Vi tilbyr utleie av små driller og driller for større borearbeider, dvs alt fra batteridriller til kjernebormaskiner. Vi har et stort utvalg av boremaskiner. Flott design, lav vekt og meget anvendelig.


Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Sjekk priser på magnetbormaskin.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp magnetbormaskin billig i nettbutikkene. Bruk av kjernebor ved boring gir store fordeler sammenlignet med vanlige spiralbor, brukes vanligvis med magnetbormaskin.


Kjerneboring er en usedvanlig økonomisk prosess: raskere, mer stillegående og mer nøyaktig enn spiralboring. Vi leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg