mandag 2. november 2015

Test gresstrimmer

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Høy kvalitet og enkel å bruke, vi tilbyr rask levering og fri frakt!


Trimhode kan vris 90° for effektiv klipping av kanter.

Du kan kjøpe en gresstrimmer for noen hundrelapper. De går enten på strøm eller bensin. Vi har testet gresstrimmere. Fire på strøm og fire på bensin. Husqvarna 115iL blir best i test fordi det er en sterk gresstrimmer som klarer nesten alt vi stiller den overfor.


Den trimmer tykke, tette gresstuster uten problemer. Det finnes mange modeller på markedet, og prisene varierer. Av de seks gresstrimmerne i testen er det den billigste som trekker det lengste strået.

Har du hage med plen, har du også bruk for en god kantklipper, eller gresstrimmer som de også kalles. For plenklipperen kommer ikke til overalt, og da er. ANNONSØRINNHOLD norsk tipping.


Fiskeglade Olav fikk napp - vant over millioner! I prinsipp minner en ryddesag om en svær gresstrimmer , men med noen vesentlige forskjeller. Den har motoren i den ene enden og verktøyet i den andre,. Med en allsidig gresstrimmer med høy kapasitet fra Husqvarna vil du få jobben gjort på en behagelig og effektiv måte. Den tiden du måtte ligge på alle fire for å klippe gresskanter er for lengst forbi.


Nå kan du skaffe deg en gresstrimmer for noen hundrelapper. Når du kjøper en gresstrimmer på batteri, er det viktig at den har krefter nok. Men den skal også være lett å bære og håndtere, slik at du orker å bruke den. Sjekk ut kantklippere med batteri.


Sammenlign priser på Gresstrimmere. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. GRESSTRIMMER : Rundt trær, langs fortauskanten eller langs husveggen – gresstrimmeren, eller kantklipperen som den også kalles, kommer til der den vanlige. Lag fine jevne kanter rundt gangstier og bed med en gresstrimmer Trimmeren klipper rette gresskanter ved gjerdet, bed og langs grusganger, så det ser velstelt og.


Hvordan håndterer de terreng, blir klippingen fin, og er motoren kraftig.

Se hvilken gressklipper som ble best i test her. Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg