onsdag 18. november 2015

Skap håndtak

Akkurat som krydder er knotter og håndtak små detaljer som har mye å si for helheten. Vi har mye å velge mellom som matcher kjøkkenet ditt. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Her hos Nettoline har vi et stort utvalg av skaphåndtak og knotter til skap. Sortimentet er variert og har noe for en hver smak.

I tillegg til den opplagte. Store endringer med små hjelpemidler - skift knotter og håndtak. Fornye på kjøkken og bad kun ved å endre de små detaljene.


Manta Skaphåndtak - 1mm - Krom - Furnipart. Breeze Håndtak - Rustfri Look - Beslag. Oppdater skuffer og skap med nye håndtak fra Kvik. Hos Kvik har vi et stort utvalg av knotter og håndtak.


Flotte håndlagde kroker, knotter, krokrekker med mer!

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Turnstyle Loop håndtak i skinn, chocolate blank krom. Finn kjøkken knotter og håndtak.


Vi har gjort om i nettbutikken og fordelt knotter og håndtak på to sider. Nå finner du disse på sidene Møbelknotter og Møbelhåndtak. IKEA - LANSA, Håndtak , 2mm, , De rene linjene på disse håndtakene i rustfritt stål gir kjøkkenet et moderne utseende.


Få hjelp til å velge nye skaphåndtak til kjøkkenet, badet og garderoben. Se hvilke viktige ting du bør overveie og lær hvordan du monterer de nye skaphåndtakene. MAXBO har vridere og håndtak til både innerdør og ytterdør. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.


Ved å samtykke til og motta vårt nyhetsbrev på e-post vil du motta gode tilbu nyheter, inspirasjon og tips. Du kan når som helst si nei til å motta nyhetsbrevet. Unike kjøkken, baderom, skjenker, garderober og oppbevaring med Superfronts fronter, håndtak og ben på Ikeas stammer.


Forbedre stilig interiør med en perfekt håndtak. Her finner du håndtak i både klassisk og moderne design. Velg mellom forskjellige farger, størrelser og stiler.


Alt du trenger av beslag, hengsler og vinkeljern kan du være sikker på å finne hos Jernia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg