tirsdag 22. november 2016

Biltema stige

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Sklisikre trinn samt støttebue.

Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Fleksibel 3-delt stige som kan settes sammen og tilpasses for ulike oppgaver. Arbeid sikkert og effektivt med en stige som gjøres optimal for hver oppgave.


TELESKOPSTEGE TELESKOPSTIGE. MAXBO har et bredt utvalg av stige , gardintrapp, stillas med mer. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Praktisk stige med sklisikre trinn.

Sammenfoldlbar - tar liten plass ved oppbe. Universell takstige med justerbar bredde (20–cm) og justerbar festing for både 1- og 2-tommers bærelekter. Stigen passer til alle vanlige taksteinprofiler og. Stige 2-delt skyve m wibe ladders.


Den er ikke like stabil som en fastmontert stige , men kan for enkelte bygninger være den beste løsningen. Biltema , Jernia og Clas Ohlson. Du finner både stige , takpapp og annet nødvendig tilbehør her hos oss på Byggmax. Jeg planlegger å rengjøre vårt år gamle skifertak med høytrykkspyler, og i den forbindelse må jeg ha en lett stige som jeg kan flytte langs med taket.


Finner du ikke den manualen du leter etter? Her kan du se vårt store utvalg av stabile og solide gardintrapper, stiger og arbeidstrapper for arbeidet i høyden. Klikk deg inn på hver enkelt stige for å se.


Med modulstigene kan du sette sammen din egen stige etter behov. Bunn- og toppstigene kan kombineres fritt, som enkeltstige, skyvestige eller kombistige. Få orden med oppbevaring fra Ellos. Sjekk ut multistige med plattform.


FORLENGERBEN STIGE M GUMMIFOT 400MM Har du meldt deg på våre nyhetsbrev? Skal du kjøpe stige i dag er det bare ett materiale det dreier seg om - aluminium.

Gamle trestiger og tunge stiger av stålrør har ikke noe å stille opp. Wibe Ladders 2-delt skyvestige er en stabil og sikker skyvestige for sikkert arbeid i høyden. Avanti Glassfiberstige Frittstående er en sikkerhetsstige i glassfiber godkjent til 90. Vi i Gerdmans har et stort utvalg av stiger og stillaser.


Hos oss finner du alt fra de minste trappestigene til store rulle- og arbeidsstillaser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg