mandag 21. november 2016

Ekspanderende skruer

Salg til privatpersoner og fagfolk. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. MAXBO har ekspanderende festemidler, plugg og anker.


Se vårt utvalg og kjøp på nett eller i butikk.

For at vi skal kunne vise deg riktig priser, utvalg og lagerstatus, må du velge en butikk. Det gjør du ved å velge fra listen nedenunder eller ved å skrive inn. Her finner du plugger og bolter til bruk i betong, lettbetong, Leca.


Prøv gjerne innfestingsguiden på som. Vi lagerfører ekspansjonsbolter, sikkerhetsanker, spikerplugger, fasadeplugger og nylonplugger. Kjøp på nett eller i butikk.


Spiker, skruer og festemidler.

I karmskruekofferten har jeg alt jeg trenger – Lett og hendig koffert – Hendig, passe stor og. Rask levering og super service! Watski har alt mulig med båtutstyr.


Alt av ekspanderende innfestning. Ekspanderende mørtel Spesialmørtel for innstøping og forankring. Vi har utvidet serien med syrefaste skruer til å inneholde både og 6mm skruer i tillegg til og 8mm.


Gjengerullende skruer Taptite Duo Taptite ElZn vokset Velg varianter. Nå har vi tilbud på alle malte kjøkken og pakkepriser på hvitevarer fra Siemens! Formonteres, rask montasje. Ved køb af skruer og rawplugs kan du være sikker på en god service og en god pris.


Hos XL-BYG er vi lokalt tilstede og yder den bedst mulige kundeservice. ANCHORer ETA-godkjent og motstandsdyktig mot UV-stråler, kjemikalier, klor- og saltvann, samt brann (F120). Kan brukes på våte materialer og innendørs da den er. Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid.


Skruer med innvendig sekskant.

Skiver, shims og sikringsringer. Servicepakke leveres til nærmeste postkontor, eller post i butikk. Tror det skal gå fint med skrue i stender per cm.


Jeg brukte skruer med panhode da jeg satte opp skinner, ikke standard treskruer. Alt du må vite om skruer , anker og kroker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg