onsdag 23. november 2016

Levegg biltema

Skjemvegger, levegger, vindskjerming og gjerder til uteserveringen. Med en levegg kan du skjerme uteplassen for vind eller innsyn om ønskelig. Europris har et bredt utvalg innen uttrekkbare levegger på rull! Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Vi vil gjerne gi deg flere smarte tips.

MVA Ministakitt gjerde 24-Inkl. MVA Norgarden Hagegjerde 29-Inkl. Sideseil, uttrekkbar levegg er en smart løsning for deg som kun ønsker skjerming ved behov. Seilet monteres på vegg og trekkes ut ved behov.


Hos MAXBO finner du skjermvegger, også kalt sideseil, som er uttrekkbare. Kjøp på nett eller i butikk. En levegg kan gjøre en stor forskjell, både for komfor og privatliv.


Vi har alt du trenger til uteserveringen!

Tollet og klart - rask leveranse. Ser du etter levegg på rull eller i tre? Det finnes mange spennende og fine modeller på markedet. Her er seks enkle og stilige alternativer.


Hindre innsyn eller en lun krok? Få økt komfort og privatliv på terrassen med levegg. Få tilbud på solskjerming fra flere leverandører raskt og enkelt. Velg det tilbudet som passer deg best. Hell over aceton (aceton i større mengder kjøper du billigst på Biltema ) og la blandingen stå og kose seg en dags tid.


Sjekk blandingen etter en dag,. Er du litt plaget av trekk eller vind på uteplassen, hvor du skal sitte sent og tidlig på sommeren og kose deg med familie og venner? Nå kan du endelig nyte kaffen i fred på altanen uten at det kraftige sollyset blender deg, og uten at naboene ser hva du. Vår vertikalmarkise passer ypperlig som levegg til din uteplass. Tilpasses slik at den går i ett med bygget eller verandaen.


En sideveis levegg skreddersydd ditt privatliv. Velg selv når du vil være skjermet for sol, vind eller innsyn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg