onsdag 16. november 2016

Jernia motorsag

Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Stort utvalg til all bruk og med rask levering og fri frakt! Denne elektriske motorsagen er en flott hobbysag for hjemmebruk. Den egner seg best for snakkerarbeid og lettere vedkapping.


Nærhet til strømuttak avgjør rekkevidden. Ved å samtykke til og motta vårt nyhetsbrev på e-post vil du motta gode tilbu nyheter, inspirasjon og tips. Du kan når som helst si nei til å motta nyhetsbrevet.

Leveres uten batteri og lader, dette må kjøpes seperat. PX-53X) Kjedebrems: Manuell og treg. Sammenlign priser på Bensindrivne, Elektriske. En ekstra kraftig motorsag for heltidsarbeid i skogen.


Effektivitet, akselerasjon og slitestyrke tas til ekstreme nivåer. Motorsag for hjem og fritid Perfekte til egen tomt og felling av små trær. Lette og hendige, det er STIHLs motorsager for hjem og fritid. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Ryddejobben går fort om du tar i bruk ei motorsag. Sortering: Alfabetisk A-Å. Og enda fortere om du velger riktig sag. Denne sommeren har snekker Otto gjort en stortest av.


Vurderer du å kjøpe motorsag ? Her er en innføring i nordmenns favorittredskap. Når det kommer til felling av trær og å kappe dem opp til ve finnes det ingen alternativer til en motorsag.

De beste motorsagene i denne testen er. Hvis du har noen produktrelaterte spørsmål, anbefaler vi deg å ta kontakt med din lokale Jonsered-forhandler. De kan også gi deg profesjonell hjelp.


VIKTIGE DETALJER NÅR DU VELGER MOTORSAG : 1. BAKERSTE GREP: skal være godt og sklisikkert å holde på, og det skal ikke være for tykt til hånden din. STIHL - VIKING Informasjon om firmaet Andreas STIHL AS og det mangfoldige produktsortimentet av motormaskiner: Motorsager, kjedesager, trimmere, hekksakser. STIGA tilbyr et bredt spekter av hageprodukterfor privat og profesjonell bruk: plentraktorer, gressklippere, motorsager , Robot gressklippere og mange flere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg