mandag 21. november 2016

Sirkelsag med skinne

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Praktisk styreskinne i aluminium som forenkler saging med sirkelsag og gjør at du sager rett. Enkelt å feste sagen på glideplaten.


Sage lange plater med sirkelsag ? Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Den ser mer ut som en sirkelsag med dykksagfunksjon enn en ren dykksag. Det føles imidlertid luksuriøst at sagen kommer med både eske til sagen, skinne og veske. Ved hjelp av universalfeste passer den håndsirkelsager med maksmål på 385x2mm. Med en sirkelsag med skinne blir det enda enklere å sage for eksempel en stor kryssfinerplate i de riktige målene.


En skinne , også kalt føringsskinne,. Skal du ha presisjon, for eksempel når du kapper plater, er dykksaga, en slags sirkelsag på skinne , et funn. Er det noen her som har testet dykksag? For en tid tilbake siden fikk jeg skåret ut noen høytalere på Ikea - Forus, her ble det gjort med en sirkelsag og linjal.


Bruker sagblad på 165x20mm og tenner. Tredelt styreskinne til Ryobis sirkelsager. Den legger du bare inntil måle streken,. Lav vekt gir perfekt føring av sagen. Ekstra presis med CutControl langs snittlinjen.


Sammenlign pris på sirkelsag og dykksag. Sirkelsag med ergonomisk design og komfortabel softgrip. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk.


Kvalitetsvarer fra kjente merker. Batteriverktøy med innebygget batteri;. Søk etter sirkelsag skinne på Kelkoo. Prøv håndsirkelsagen PKS AF fra Bosch!


Vi kjøpte oss en rimelig Ryobi 18V sirkelsag (under to tusen med batteri og lader). Feste for parallellførings- skinne Foto:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg