torsdag 17. november 2016

Kraftig kantklipper

Sjekk ut kraftig kantklipper. Beste Priser På Kantklipper. Leveres med to stk 3-bladet stålblad og nylonkutter. Den er utstyrt med en 400W.


Dewalt DCM571Xkantklipper , gresstrimmer og ryddesag har vært på prøvekjøring.

Det måtte bli en langtest, for å greie å tømme det 9Ah store jumbobatteriet. Varig og kraftig Energikilden for batteritrimmerne er det nye litium-ion-batteriet. Det har lang driftstid og,. Kraftig trimmer, bensin Allsidig og effektiv. I tillegg til vanlige ryddeoppgaver kan STIHLs kraftige trimmere også brukes til å fjerne tett kratt og til å tynne.


Har du en skråning med brennesle og annet ugress, er det greit å ha en kantklipper som kan fungere som en moderne ljå. Når gresset blir langt, tykt, og kanskje ispedd mye annet grønnsvær som motsetter seg menneskelig inngripen, kommer både gressklippere og kantklippere.

Motoren er kraftig og gir et godt klipperesultat – når trådspolen holder seg på plass. Den falt av et par ganger for oss i løpet av testen. Finn de beste prisene på nettet. Med hydraulisk sideforskyvning samt klippetallerken som fjærer unna. TEXAS 43CC KRAFTIG GRESSTRIMMER KANTKLIPPER Det medfølger BÅDE trimmerhode med tråd og blad (verdi 399) i prisen!


VI SENDER I HELE NORGE - RIMELIG FRAKT! Oppladbar gress- og krattrimmer. Gresstrimmeren er en takknemlig hagemaskin å ha tilgjengelig i løpet av våren og sommeren når gresset vokser kraftig. En kantklipper , eller gresstrimmer om du vil, er uunværlig for de fleste hageeiere.


Den kommer til der gressklipperen er for stor, godt ned i dumper, og. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Batteridrevet trimmer med høy effekt og kraftig trimmertråd for tøffe utfordring. En god gressklipper, kantklipper og gresstrimmer hjelper deg å vedlikeholde en grønn og fin plen gjennom sommeren. Og velger du en robotgressklipper fra Stiga eller.


En lett, ergonomisk og velbalansert elektrisk kantklipper på 400W.

Denne gresstrimmeren har 23cm skjærediameter og kombisystem med spoler til både normalt gress og. Jo større og mer usymmetrisk hagen din er, jo mer arbeid er det å stelle kantene langs veier, murer, trær og bed. Stor elektrisk gresstrimmer fra Stihl. Moderne design og en konkurransedyktig pris vil gjøre dette til en storselger blant de. Ekstremt kraftig trimmer med automatisk trådmating, doble tråder og teleskopskaft.


Midthåndtaket er justerbart og det vinklingsbare hodet lar deg trimme kanter i. En kraftig , sterk og effektiv oppladbar gresstrimmer som alltid er klar til bruk og uten ledninger som er i veien. En svært komfortabel batteridreven trimmer med batterieffekt for mobilt, lydsvakt og kraftig arbeid. Det sørger det direktedrevne trådhodet og den store.


Sentrale produktegenskaper: Innovativt kuttesystem Durablade: holder inntil tolv ganger lenger enn tidligere kniver, sørger for avbruddsfri drift og et perfekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg