søndag 13. november 2016

Habo dørvrider

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Stort utvalg av Spiker og Stifter. Alle typer - til alle materialer. På utkikk etter en dørvrider eller et dørhåndtak.


I Habos sortiment finner du dørhåndtak til ytterdør og innerdør. Vi er et selskap med lang erfaring av beslag for hele hjemmet. Våre produkter er vakre og funksjonelle. Velg et produkt som holder, velg Habo.


Dørvrider Seattle utvendig sort, med dobbeltvirkende returfjær. Produsert av rustfritt stål. Skjult innfesting, mm settskrue. Uavhengig om man skal kjøpe en dørvrider eller et dørhåndtak er det lurt å investere i kvalitet.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Lagerført Legg i handlevogn. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Ta kontakt med en av våre butikker!


Vi lover å gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg! Vi är ett företag med lång erfarenhet av beslag för hela hemmet. Våra produkter är gedigna och välfungerande. Välj en produkt som håller, välj Habo. Full klaff for Leie før eie, EL-bil seminar og sosialt samvær for Karl Johans gate borettslag er noe av det.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. En stilren modell som passer like godt på speildører som slette.


Tilpasset dørtykkelser fra 38mm til 42mm. Samtidig som du kan spare penger gjennom fordelaktige medlemsfordeler med lokale og sentrale leverandører. Tegn avtalegiro på ditt HABO medlemskap! Leveres med mm settskruer. Kontaktinformasjon for Habo Norge AS Tiller, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Alltid gode priser på Habo fra Bygghjemme. Kanskje ser du etter en dørvrider til din bedrift? Vi har sannsynligvis en vrider som passer ditt behov,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg