mandag 23. juli 2018

Batteridrevet lysslynge

Her finner du lys til å skape god stemning både ute og inne. Se vårt store utvalg av dekorasjonsbelysning for innendørs og utendørs bruk. Slyngen kan brukes både innen- og utendørs og har tidsurfunksjon.


Leter du etter en batteridrevet lysslynge ? Vi har et stort utvalg av lysslynger. Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser.

Skap et koselig og personlig hjem! Utstyrt med strømbryter som kan bytte mellom forskjellige lyseffekter. Batteridrevet LED- lysslynge med varmhvite lysdioder. Innebygd tidsbryter som gjør at. Lyslenker og lysslynger på nettet!


Stort utvalg og alltid gode priser! Dette er en billig batteridrevet lysslynge som både kan brukes som tilleggsbelysning på juletreet, som en dekorasjon i seg selv og til å lyse opp f. Finnes med to forskjellige motiv: solsystem og planeter eller enhjørninger. Lysslynge i batteridrevet modell med LED-lys.

Treverk er et materiale som aldri går av moten og denne slyngen med utskjærte stjerner i ulike størrelser og. Sølvfarget og batteridrevet lysslynge for lettvint og dekorativ lyssetting innendørs. Med transparente, gjenget kuler og svarte plastfester for å feste egne dekorasjone.


IP44-klassifisert og dermed egnet for utendørsbruk. Solcellepanelet lader opp. Ta en titt på vårt enorme sortiment av LED-belysning til svært rimelige priser! String er en dekorativ liten batteridreven slynge med LED lys.


Alle lysene ligger langs en messingtråd og slyngen er must-have året rundt for å dekorere bordet. Glitrende hjerter i metall med nettingmønster og sølv utførelse. Enkel å plassere hvor du vil. Pynt opp bordet, lysfatet, kransen på døren eller legg i. Glow har sort kabel med lyspærer.


Denne passer perfekt til å lyse opp lyshusa i glass som. Vakker batteridrevet lysslynge med stk vakre lysende roser. Passer perfekt hele vinteren og er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg