fredag 27. juli 2018

Jula snøskuffe

Galvanisert snøskuffe for deg som skal rydde snø på litt større flater. Ergonomisk snøskuffe som er lett å jobbe med og skånsom for ryggen. Slitesterk og kompakt snøskuffe med et slitesterkt plastbla et solid treskaft og plasthåndtak. Ekstremt prisgunstig snøskuffe med treskaft (bjørk) og plastblad.


Nederst på bladet er det en sliteskinne av stål. Svært robust snøskuffe med både skaft og blad i herdet aluminium. Teleskopisk aluminiumsspade i praktisk format. Skaftets gripeflater er plastbelagt. I aluminium og slagfast plast.


Aluminiumslist på spissen av skuffen. Lettvektsskuffe med patentert bladutførelse. Finn kundeavis fra Jula i Hamar og de beste tilbudene fra byggevare- og hageforretninger. En vanlig snøskuffe får du til 2kroner og markeringspinner med refleks for kroner.


I avdelingen for arbeidsklær har det også kommet mye nytt, her. Her finner du ukens kundeavis fra Biltema i Skien og de beste tilbudene fra byggevare- og hageforretninger. Vær forberedt til snøen kommer med snøredskaper til lave priser.


En snøskuffe med lettvekts aluminiums skaft og forsterket spablad. Glem snøskuffe , spade og tunge løft. Det finnes enklere måter å fjerne snøen fra taket på. Må si jula har blitt litt bedre på kundeservice virker ut som man kan klage på feil og få. Elendig og tragisk kundeservice ved klage på en ubrukelig snøskuffe.


På utkikk etter ny snøredskap? Alle bildeler til lave priser. Alfabetisk A-Å Alfabetisk Å-A Pris lav-høy Pris høy-lav. Spade, snøskuffe eller snørydder? Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Sjekk priser på snøskuffe. Kjøp snøskuffe billig i nettbutikkene. På lager 24- Til butikk. Snøskuffe Classic epoxy 160E Snøskuffe classic Fiskars Norway AS.


Gjør snømåkingen litt enklere. Lett og smidig aluminiumskaft. Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg