torsdag 19. juli 2018

Test sirkelsag

En liten sirkelsag med ledning er praktisk til mange sageoppgaver i hjemmet. Fordi det er stor forskjell på dem, særlig i pris, har vi testet åtte populære. TEST AV SIRKELSAGER MED BATTERI Så gode er billige sirkelsager på batteri. Vi testet aktuelle modeller.


Sirkelsagen er et kraftig elektrisk verktøy. Med dette verktøyet kan du tidseffektivt kappe og kløyve plater og planker både i lengden, bredden og på tvers.

I testen er alle sagene prøvd på alle relevante materialer. Kan batteri erstatte ledning? Det er et spørsmål vi har stilt oss i mange år, og svaret har havnet på ja for stadig flere verktøygrupper.


Den batteridrevne sirkelsagen fra Bosch, GKS V-LI. Nesten all slags verktøy finner du nå med batteridrift. Det er svært praktisk, så lenge det er strøm på batteriet.


Her ligger ankepunktet, klarer. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.

Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Beste Priser Med Handlesmart!


Jeg har ett par Skill produkter, unSkill blandt onde tunger ; de har fungert upåklagelig i hobbysammenheng. Presist kapp med sirkelsag Du vil helt sikkert finne deg en favoritt blant alle modellene våre. En sirkelsag som passer til akkurat dine prosjekter.


Dykksagen minner mye om en sirkelsag , men er en slags raffinert variant beregnet for presisjonsskjæring. Utformingen gjør den utmerket. Dersom det holder med en sag fra amatørklasse, bør du se denne testen. Finn din neste sirkelsag hos oss.


Vi har også testet elektriske sager. Bredt utvalg og gode priser. Bosch sirkelsag pks li solo, for nøyaktige kutt og utmerket håndtering – uten forstyrrende kabel.


Leveres uten batteri og lader. Les mer Kundefavoritt Pendelstikksag, 6W. Lav vekt gir perfekt føring av sagen. Ekstra presis med CutControl langs snittlinjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg