mandag 23. juli 2018

Hardmetall sagkjede

Sjekk med Økonomi-deler AS først. Alt av reservedeler til traktor mm. Bla i våre kataloger på nett! Se våre priser på deler og bøker. Noen som har prøvd dette på en vedmaskin?


Og, noen som vet om det går an å gå opp i størrelse til skogsmaskinkjeder på en Palax KS3 og om. Det første lavprofil-sagkjedet i verden som er utstyrt med hardmetall. Skarpt uten slipning inntil ti ganger lengre enn vanlige sagkjeder. Ekstremt robust, tåler stor belastning, lite kast og.


Ypperlig om du skal sage i nærheten av grus eller san eller om du skal sage i vegger eller lignende med skjulte spiker osv. Lavprofil sagkjede utstyrt med hardmetall. Stihl hardmetall kjede Sagdemo. Subscribe Subscribed Unsubscribe 22. Hardmetall , hardt og varmebestandig materiale som består av en metallisk grunnmasse (vanligvis kobolt, nikkel eller legeringer av dem) med innleirede harde partikler.


Handle smart - Spar penger. Hvis du sørger for at sagkjedet og sagen passer perfekt (aggressivt sagkjede på en aggressiv sag, osv.), vil utstyret ditt alltid yte maksimalt. Pris per måned: Kredittkostnad: Effektiv rente: Logg inn Søk om Smart-medlemskap.


Dette er ikke hardmetall , men er hardere enn. Maskin som gir nøyaktig sliping av sirkelsagbla med carbidtann ( hardmetall ). Maskinen leveres med stk diamant slipeskive. Finner du ikke det hva du leter etter under er det bare å ta kontakt med oss.


Vårt hovedprodukt er sagkjeder, både for motorsager og hogstmaskiner. Vi kan levere de fleste typer, lengder og bredder. Sagkjedene kommer i form av. Min lokale jernforhandler er temmelig dyr på motorsagkjeder, og jeg er ingen kløpper på å file sagkjedtenner.


Bensindrevet motorsag med Picco Duro sagkjede. Effektsterk, toppmoderne bensinsag med lave vibrasjoner og meget sterkt hardmetallkjede (Picco Duro). C- 1- - - 24. Håndsirkelsagblad med tenner i hardmetall. Kjøp sagkjeder direkte fra norsk importør!


Vi tilbyr motorsagkjeder av topp amerikansk kvalitet direkte til det norske markedet uten fordyrende mellomledd. Føler at kjede er enkelst, men har ikke vedmaskin. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Har du alle delene til motorsagen? Da kan du begynne å sette den sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg