fredag 13. juli 2018

Maxbo drill

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


V drill med Autosens og Autoselect teknologi: For boring i tre, metall og ulike skruoppgaver.

To hastigheter, posisjoners moment, 13mm chuck. DeWalt DCD795Der en kompakt og sterk slagrill som er godt egnet for de tunge jobbene. Ergonomisk design og gummiert grep for lang tids bruk. Denne oversikten oppdateres kontinuerlig og er kun en indikasjon på lagerstatus. Ved stor pågang, som i kampanjeperioder, kan utvalgte varer bli utsolgt i løpet av.


V DeWalt børsteløs slagdrill for allsidig bruk. Siste inne børsteløs motorteknologi for større effektivitet. Bosch easy drill med smart styring av energien for o… kr 94-Kjøp n å. Hos Maxbo får du alt du trenger – både av verktøy og mate.

Anbefalte verktøy: drill , visp, blandingsbøtte. Maxbo -eksperten forteller at du kan bruke ting du allerede har som former til. DeWalt DCD790Mer en kompakt og lett oppladbar drill for bruk også på steder med begrenset tilgang. Har du en drill med blandevisp og tilgang på vann er du langt på vei.


Se alle produktene her: goo. Du kunne få kjøpt billige slike på bla Europris for 4kr,. Kanskje Maxbo har, men finner ikke pris? Du må legge til minst produkter for å kunne sammenligne.


Sammenlign Skjul sammenligning. Vi tilbyr produkter og tjenester av den beste kvalitet til både forbruker og proff. Sterk drill på 1V fra den intelligente Li-Ion XR serien. Leveres i koffert med multilader og 2x3Ah Lithium batterier.


Bredt utvalg av bormaskiner og skrumaskiner til alle formål, både til privatbruk og til proffen. Vi hjelper deg å velge boremaskin, skrutrekker, batteridrill, vinkelboremaskin - blant 1varer. Vær oppmerksom på den enkelte butikks åpningstider!


Merk: Når du plukker opp en maskin, må identifikasjon med bilde (førerkort eller pass) vises! På Byggmax finner du billige byggevarer – så uansett om du vil handle i noen av våre butikker eller på nettet, har vi de materialene du trenger for å realisere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg