torsdag 5. juli 2018

Bergersen håndtak

Rask levering og super service! Møbelhåndtak Beat øcc 1kobber. Bergersen AS, Oslo, Norway. Her kan du komme med spørsmål, erfaringer og omtale våre produkter.


Hvis du kom tilbake til denne nettsiden om år, og du så deg tilbake, hva hadde da skjedd i ditt personlige og profesjonelle liv for at du skulle vært fornøyd?

Har du gamle og brukte møbler du ønsker å gi et nytt liv? Vi har knotter og håndtak i glass, porselen, lær, metall og tre. Finn din favoritt på denne siden.


Kom gjerne innom vår butikk, som ligger i Trondheimsveien 4 og se vårt. Store endringer med små hjelpemidler - skift knotter og håndtak. Fornye på kjøkken og bad kun ved å endre de små detaljene. Followers, 1Following, 1Posts - See Instagram photos and videos from R.

Spør bekjente med sans for hyggelige hjem om hvor de handler sine knotter, håndtak og beslag – og de svarer Oslo. Det blir det en endring på nå som Trygge Rom. Et håndtak kan faktisk også gjøres om til et skikkelig blikkfang, om man ønsker det. Vi har et bredt utvalg av dørhåndtak og knotter til vegger, skap og dører.


Stort utvalg av håndtak og knotter for kjøkken og bad. Alltid gratis frakt og rask levering. Krok emaljert farger ass. Beslagsboden har et av Skandinavias bredeste utvalg av dekorative beslag og håndtak.


I løpet av årene har Beslagsboden, med kvalitet og service som motto, skapt. Vi har et stort utvalg dørvridere og driver mye med import fra Italia, Spania og Tyskland. Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av dørhåndtak - fra klassisk til moderne design. Vi har et kjempeutvalg av skapknotter og håndtak i alle størrelser, fasonger og materialer. Vi importerer knotter og håndtak til skuffer.


Kjøp på nett eller i butikk. Dørvrider i messing med håndtak i hvitt porselen.

Typiske produkter er hengsler, dørvridere, håndtak , skilt, bolter og beslag spesielt beregnet for baderom. HER kommer du til området, Beslag i Produktkatalogen. Kan du snu ryggen til bakrommet? Erstatt eksisterende dørhåndtak med Code Handle Door programmerbar kodelås.


Det tar omtrent like lang tid å installere. Ikke glem våre klassiske epokevridere. Du dinner disse i menyen til venstre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg