fredag 27. juli 2018

Plentrimmer

Jo større og mer usymmetrisk hagen din er, jo mer arbeid er det å stelle kantene langs veier, murer, trær og bed. Til dette formålet har Bosch et komplett tilbud. Få den perfekte plenen ved å trimme kantene. Velg fra et bredt utvalg av ulike gresstrimmere.


Reservedeler er tilgjengelige.

Ekstremt kraftig trimmer med automatisk trådmating, doble tråder og teleskopskaft. Midthåndtaket er justerbart og det vinklingsbare hodet lar deg trimme kanter i. Hvorfor investere i en snøfreser av høy kvalitet? Når det gjelder snøfresere er det ofte slik at pris og kvalitet går hånd i hånd.


Prisen for hyppigere kjøp. Lett og kompakt trimmer, perfekt til kantklipping og mindre gressflater. Lag fine jevne kanter rundt gangstier og bed med en gresstrimmer Trimmeren klipper rette gresskanter ved gjerdet, bed og langs grusganger, så det ser velstelt og.


Det finnes mange modeller på markedet, og prisene varierer.

Av de seks gresstrimmerne i testen er det den billigste som trekker det lengste strået. Produktteknikk - slik fungerer det Finn ut mer om utvalgte produktgrupper, hvordan de fungerer samt bruk av riktig tilbehør. Du kan kjøpe en gresstrimmer for noen hundrelapper.


De går enten på strøm eller bensin. Vi har testet gresstrimmere. Fire på strøm og fire på bensin. Sammenlign priser på Gresstrimmere. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Rask leveranse og fri frakt. Bosch tilbyr riktige reservedeler til hageredskaper som gressklipper og hekksaks: fra kniver via gresstrimmerspoler til batterier og ladere. Bestill deler i OEM kvalitet til ditt HONDA og dra nytte av den høye kvaliteten, de lave prisene og rask og den pålitelige leveringen av reservedeler til HONDA. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere.


Robotklippere og andre gressklippere. Løvblåsere og jordfresere. Plenluftere, hekk-sakser og mye mer. Dagens hageprodukter har egenskaper vi bare kunne drømme om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg