onsdag 18. juli 2018

Gjengestang

Godt utvalg av profesjonelle gjengestenger. Bestill kvalitet hos Würth! Finn de beste prisene på nettet. Helgjenget stang laget av syrebestandig, rustfritt stål (A4).


Legg inn komplette artikkelnummer med linjeskift mellom hvert nummer. Hvis du ønsker hjelp med handleliste eller liste med artikkelnummer, ta kontakt med vårt. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. Andre skruer med original kvalitet. Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen på Skruvat.


En gjenget stang er en type av metall lås med gjenger skåret i begge ender. Disse stenger likne skaftet på en skrue, men har en tendens til. Beklager, vi har ingen produkter som matcher disse kriteriene. GJENGESTANG D9ASyrefast.


Olsen (AEO) er et landsdekkende industrivarehus. Vi leverer drift- og vedlikeholdsprodukter til profesjonelle kunder i privat og offentlig sektor, og er. Jeg har brukt biltema sin ankermasse for å feste gjengestang i lecamur, det funker fjell. Produktinforma sj on: L e ngde: m Tykkelse.


Gjengestang M12xm FZ Gjengestang på meter med tykkelse på mm. Vi tilbyr et stort utvalg av dimensjoner, gjenger, kvaliteter, materialer og overflater. Alle gjengestenger har full sporbarhet og vi tilbyr sertifikater på.


Korrosjonsklasse: C- Kun innendørs i oppvarmede bygninger med ren atmosfære. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Har du spørsmål om produktet. Gjengestag - Tromas fører gjengestang , gjenget stang, gjengestang , gjenget stag.


Eks mva: kr 12Inkl mva kr 1600. Trapesgjenge skrue brukes for å omforme en roterende bevegelse til en lineær bevegelse og brukes hovedsaklig som en lederskrue eller ved støttemontasje og. Norges største VVS forhandler på nettet!


Generelt: Det meste av forbruksvarer og de mest populære artiklene er lagervare hos oss. Ta direkte kontakt med oss via e-post eller telefon for nøyaktig. Innstøpingsprodukter Rørhylse Vemo 9G Elforzinket.


Oppgitte kapasitet gjelder uten tilleggsforankring. Den flate delen er laget med hull for sikkerhets og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg