fredag 1. august 2014

Adventsstjerne messing

Vakker og klassisk stjerne som ikke går av moten. Er du på jakt etter en ny adventsstjerne ? Vi har et stort utvalg av moderne og mer klassiske adventsstjerner fra en rekke kjente leverandører. Stående julestjerne med minimalistisk design i messing med 3 små, ledlys på innsiden av selve stjernen.


Perforert stjerne i skinnende messing.

Trademax har det du leter etter! Uansett om du leter etter en adventsstjerne i metall, messing , papir, kobber eller tre kan du finne modellene for ditt hjem her hos oss. En ganske enkel adventsstake i messing som de vakkert har pyntet med grønne blader, anis og små kongler. Minimalistisk og moderne stjerne i sort metall med sokkel i messing som. Rustikk lysestake Romana, messing -gull.


Adventsstjerne i glass og messing med elektrisk oppheng og tekstiltrukket ledning i sort. Delikat adventsstjerne i messing utførelse fra Konstsmide. Metallstjernen har et tredimensjonalt rammeverk som er spunnet med tynn metalltråd.

Hengene metallstjerne med Esokkel. Kommer i messing og sølv Høyde: 38cmBredde: 40cmKabel: 500cm sort kabel med av og på. Stjernen har sort kabel med bryter. To lokk, ett hvitt og ett i messing - l. Det var godt du sa dette Maximillia!


Vi har også en sånn stjerne, egentlig ganske grufull, men med varmt og godt lys. Fordi vi får nytt kjøkken før jul leste jeg. Finn din favoritt i nettbutikken! Lave priser og rask levering.


META stjerne med belysning - stor. Historien om Jotex Les mer. Femarmet adventsstjerne i messinglakkert stål. W lyskilde (selges separat). Slynge med glødepærer Messing.


Grams i messing kan stables i det uendelige. Designet av Isabell Gatzen for tradition.

Hver del, som veier 7gram, har plass til to lys. Karakter Notre Dame lampe, hvit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg