tirsdag 19. august 2014

Giraff slipemaskin

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt en proff giraff , og evt. Har støvsuger, så det trenger jeg ikke. Flex slipemaskin for støvfri og rask sliping av tak og vegger, finner du hos Utleiesenteret.


Se vår nettside for ytterligere spesifikasjoner om produktet!

Det blir relativt mange mmed. Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie. Hos oss kan du leie slipemaskiner både for sliping av tre og mur.


Kun med Flex gedu få full kontroll over slipearbeid ved sliping av vegger og tak. Flex giraff er perfekt for rask og støvfri sliping av gipsplateskjøter mm. Både til pussing på vegg og i taket. Slipehodet er fleksibelt slik at man alltid har.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.

Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Fleksibel slipemaskin til vegger og tak! Denne slipemaskinen gjør det enkelt å slipe langs lister og i hjørner 25- pr. Et solid mobilt Flex stativ for Giraff med plass til støvsuger.


En lett og brukervennlig slipemaskin egnet for sliping av kanter eller små flater. Fjerner enkelt rester av lim, maling og lakk. Ypperlig slipemaskin for sliping av sparkelmasse, det lange skaftet gjør takjobbene til en lek.


For mer informasjon gå ned på denne. Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Besøksadr: Haakon VII`s gt. Slipemaskin giraffsliper for bygg og anlegg.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. MAXBO har slipemaskiner og slipepapirer til alle formål. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.

Enhånds rettsliper med høyt, regulerbart turtall. STATIV FLEX GIRAFF SLIPEMASKIN. Forventet inn på lager: Ubekreftet. Logg in for å se pris informasjon. Skal du fikse eller bygge noe hjemme?


Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg