fredag 29. august 2014

Honda påhengsmotor trondheim

Bestill online og spar opptil ! Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Søk Fortere, Bedre og Smartere her!

En båtmotor fra Honda gir deg kompromissløs ytelse og komplett trygghet. AS Kellox er den norske importøren av Honda Marine. Uansett om det gjelder deler til en eldre bil, eller nytt tilbehør, så er det kun originalt Honda -utstyr vi leverer – montert på Honda -måten. MC Marine Senteret finner du sentralt plassert i Kanalveien på Minde, minutter fra Bergen Sentrum.


Påhengsmotor - båtutstyr, båter, båtverkste mercury, båt, båtservice, båtforhandler, bruktbåt, brukte båter, båtforhandlere - Finn firmaer, adresser. Norges importører av Honda MC og Honda Marine. Honda har over mange år opparbeidet seg teknologi og kompetanse innen motor som har ført til motorsykler og.


Mercruiser innenbords diesel og bensinmotorer,.

TRONDHEIM Tlf sentralbord. Spar tid og penger på neste hotellreservasjon. Har en påhengsmotor (9hk, Tohatsu) som skulle vært inn til reparasjon.


Noen som har tips om hvor jeg kan få gjort dette i nærheten av Trondheim ? Vår butikk og verksted ligger på Lade i Trondheim. HONDA LINKER - Honda Robot. Avansert og sporty: Spennende og praktisk med sin kløktig konstruerte blanding av stil, sportslighet, økonomi og sikkerhet. Med sin suverene motorteknologi har Honda her laget en driftsikker lettvekter som er.


Se vårt utvalg av nye og brukte påhengsmotorer. Ta kontakt for ytterligere informasjon om våre brukte påhengsmotorer. Her selges det meste innen fiske og båtliv. Butikken ble starten på høsten.


Kort om Bilcentrum Bilcentrum tilbyr nye og brukte biler, innenfor nybiler har vi Honda , Mitsubishi, Renault og Dacia, men kan også friste med et stort og variert. Vi selger Polaris ,Kawasaki, Honda , Vespa og Piaggio brukt og nytt ! En godt vedlikeholdt fritidsbåt registrert for personer. Honda BF påhengsmotor som kun har gått noen timer.

Alt i båtmotordeler både innenbords og utenbords, vi har et rikholdig utvalg av produkter. Finn laveste pris honda påhengsmotor. Mest populær Pris: lav - høy Pris: høy - lav. Du kan spare penger ved å ta servicen selv på påhengsmotoren.


Har du en eldre motor er det en enkel jobb for de fleste. Blant annet snøfresere, gressklippere, motorsager, strømaggregater og tilhengere. Nettbåt - Båtutstyr AS : Bensintanker og bensinkoblinger til de fleste påhengsmotorer.


Komplett med kort stamme - el. Mercury kontrollboks - EFI - separat drivstofftank.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg