mandag 25. august 2014

Bosch gresstrimmer

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Høy kvalitet og enkel å bruke, vi tilbyr rask levering og fri frakt! Trimhode kan vris 90° for effektiv klipping av kanter. Elektriske hageredskaper fra Bosch er pålitelige hjelpere for deg som ønsker å holde hagen i toppform. Våre hageredskaper har lang levetid og overbeviser med. Reservetrimmetrådspoler og trimmetråd til etterfylling av trimmetrådspolene på gresstrimmerne ART fra Bosch.


Kraftfull batteridrevet gresstrimmer med innovativt, knivbasert klippesystem som sørger for et klipperesultat i absolutt toppklasse. Lag fine jevne kanter rundt gangstier og bed med en gresstrimmer Trimmeren klipper rette gresskanter ved gjerdet,. Sentrale produktegenskaper: Innovativt kuttesystem Durablade: holder inntil tolv ganger lenger enn tidligere kniver og gir et perfekt kutteresultat.

En kraftig batteridrevet gresstrimmer med klippebredde på cm. Ett-klikks roterende hode for trimming, kantklipp og finklipp. Finn Beste Pris PÃ¥ Alle Dine Varer.


Gresstrimmer Mer info på prisjakt. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Batteridrevet kantklipper med fremdragende kutteytelse og komfortabel håndtering.


Produktinformasjon Bosch gresstrimmer har et Semi-Auto Feed-system som løsner automatisk trimmertråden når apparatet slås på og sørger dermed for at. Profesjonelt blått elektroverktøy fra Bosch er utviklet for å gi førsteklasses arbeid. Bosch elektrisk kantklipper hjelper deg med de utfordrende kantene langs veier, murer, trær og bed. En kompakt og lett elektrisk gresstrimmer med avansert motor for.


Søk etter bosch gresstrimmer på Kelkoo. Sammenlign tilbud på bosch gresstrimmer fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Kjøp en gresstrimmer til der gressklipperen ikke kan nå.


Du kan bytte mellom trimming og kantklipping med et raskt klikk og like enkel. Du kan enkelt tilpasse din gresstrimmer til årstiden og din hages spesifikke behov. Det er et allsidig verktøy som gir pålitelige resultater hele året.

Effektiv gresstrimmer , men akkurat litt for kort. Trimmer godt, særlig med totrådsspolen montert. Best for deg som ikke er for høy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg