mandag 18. august 2014

Batteridrevet sirkelsag

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Sjekk ut sirkelsag med batteri. Den minste profesjonelle universalsagen, NB - Solomaskin - leveres uten batteri og lader. Vi har aldri prøvd en batteridrevet sirkelsag som har oppført seg så likt en nettdrevet en som den fra DeWalt.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Batteridrevet sirkelsag i Clas Ohlsons nye volt LXC-system. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Alt er ikke laget av tre, og denne saga tar seg av dette. Gummibelagt håndtak gir mindre vibrasjoner.


Spindellås for raskt klingebytte. Kompakt, ergonomisk utforming som gir en god kontroll og gjør at maskinen er enkel å bruke. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Sagblad som er spesielt utviklet for batteridrevet sirkelsag , og som gir rene og nøyaktige kutt.


En sterk batteridrevet sirkelsag som gir nøyøktige kutt. Inngår i Power for All V serien. Leveres uten batteri og lader.


En sirkelsag skal også ha et godt grep og være enkel å justere i dybde og i vinkel. Da er det viktig med gode, lett tilgjengelige hendler som er lette. Det samme batteriet kan brukes i alt slags verktøy, enten det er en boremaskin, vinkelsliper, høvel, stikksag, sirkelsag eller mye annet. V, 165MM (leveres også som z-modell) Klikk for mer info. Billig Verktøy Beste Priser Med Handlesmart.


Lett, kompakt og kraftig batteridrevet sirkelsag 18V. Lett og hendig sag for generell bruk. Nøyaktige kutt og utmerket håndtering – uten forstyrrende kabel. Les denne testen, før du kjøper batteridrevet sirkelsag.


Først undersøkte vi hvor solide materialer sagene var laget av,. Den er lett å føre fremover,. Sirkelsag på 18V med kappdybde opp til mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg