torsdag 28. august 2014

Fiskars trillebår pris

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Fri frakt på kjøp over 4kr.

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Robust og kraftig trillebår for selvbyggere og entreprenører.


En lett og praktisk trillebår , beregnet på den ferdig opparbeidede villahagen. Velg byggevarehus for å se riktig lagerstatus og pris. Beholdning og pris kan variere mellom byggevarehusene. Alfabetisk A-Å Alfabetisk Å-A Pris lav-høy Pris høy-lav. Sjekk priser på trillebår.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker!

Kjøp trillebår billig i nettbutikkene. Enten det er produkter til hagen, til kjøkkenet eller til hobbybruk, så har vi løsningene. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Selvbyggerbåren er en klassiker på det norske markedet. Fra pris : 19per stk.


Det er en stødig trillebår for de fleste typer bruk. Skal større last flyttes så er. Produktet er ennå ikke bedømt. Logg inn for å se pris og saldo informasjon for. Fiskars trillebår , selvbygger.


Søk etter trillebår på Kelkoo. Spader, skraper, løvkurver og trillebårer er ikke bare nyttige hjelpemidler til hagen og uteplassen, med også fine å bruke som pynt, blomsterkrukker eller. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Støttestaget og lengden på armene gir båren bedre stabilitet. Komplett trillebårhjul til hagetrillebår.


TRILLEBÅR SELVBYGGER 011G, UMONTERT. FISKARS TRILLEBÅR SELVBYGGER 011G. Se fullstendig vareinformasjon.

Zetra Elektrisk trillebår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg