fredag 29. august 2014

Kabelskosett

Elektromatriell av høy kvalitet. Flatstift 3xmrøde flatstifthylser, blå flatstifthylser, gule flatstifthylser, røde flatstifter, blå. Utvalgsboks med 1forskjellige kabelsko av ring-, gaffel- og krympetype. Settet er pakket i en plastboks med lokk.


FLAK AS er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr.

Vi hører til i Sørlandsparken ved Kristiansand. Vi selger til båtutstyrsbutikker og båtbyggere. Vi har også ferdige kabelskosett for de fleste bruksområder. Begrens søket med: Begrens søket med Tøm. Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor.


Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk. Værktøjsvogn med 7dele værktøj fra Teng tools. Vognen indeholder alt gengs værktøj.

Brukes på isolerte kabelsko. Kutter og avisloerer kabler. Størst på bilutstyr og deler. Består av kabelskotang for kontaktpressing av isolerte kabelsko samt assorterte kabelsko.


KABELSKOSETT TTCP1- TENG TOOLS. Eks mva: kr 8Inkl mva kr 1025. Kabelskosett med kabelskotang. Inneholder dessuten stk. Alt samlet i en praktisk ekse med lokk og låsehemper.


Sett med isolerte ringkabelsko. Her finner du et bredt utvalg av bilrekvisita til din bil. Både innvendig og utvendig rekvisita som blant annet luftfriskere, kjøleboks, setetrekk, rattrekk.


Gratis bytte av størrelser. Utførelse: Andre opplysninger: Pakning: Varenr. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Bli den første som omtaler dette produktet.

Hent i butikk gjør det enkelt og lettvint å gjøre dine innkjøp raskt. Når du bestiller og betaler online, er ordren klar i en butikk. Torshov Bilrekvisita har blitt til thansen - Bilreservedeler og utstyr til din bil.


Kjøp campingutstyr, sykkel eller reservedeler til scooter, motorsykkel og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg